Delimo zgodbe

Ste ga že slišali?

Lahko rečem, da sem že kar nekaj dekadentni uporabnik slušnega aparata. Težave s sluhom so se pričele že zgodaj v otroštvu in vedno sem tako sam, kot takrat moji starši, skrbno skrbel za sluh. Podjetje Widex me spremlja že od samega začetka, in brez slabe vesti lahko rečem, da so moja slušna družina. Vedno prijazni in polni strokovnosti so mi svetovali tisto kar je bilo zame najbolj ustrezna rešitev. Ker sam delujem v bolj tehničnih vodah in me tehnologija in nje napredek navdušuje, tudi pri izbiri slušnega aparata ni nič drugače. Vedno me je zanimala najnovejša tehnologija na trgu in kaj lahko, meni kot uporabniku, pomaga pri boljšem sluhu in seveda kvaliteti življenja.

Widex res močno vlaga v razvoj in tako posledično narekuje smernice na trgu slušnih aparatov. Nič kaj drugače ni tukaj z novo serijo slušnih aparatov WIDEX MOMENT ali pač. Za MOMENT bi lahko rekli, da gre za pravo malo revolucijo pri prenosu zvoka iz okolice v naš sluhovod in posledično konverzijo informacij v naše možgane. Zakaj? Pri prenosu zvoka se je do sedaj vedno pojavljala latenca (zamik), se pravi zvok je do nas prišel z zamikom in to je ustvarilo tudi nekakšen efekt nenaravnosti zvoka. WIDEX MOMENT slušni aparat pa tega nima. In tu gre za pravo malo revolucijo, ker ves zvok katerega konzumiramo preko slušnega aparata ostaja naraven brez zamika, in tako informacija do nas pride instantno brez zamikov. Vrhunska kvaliteta bi lahko rekli in to, zopet, brez slabe vesti. MOMENT serija slušnih aparatov mi je po dolgem času zopet približala zvočni svet tak kot je, naraven brez robotike in brez zamika ali moje odmaknjenosti od sveta. Frekvence, katere so bile dolgo izgubljene so sedaj zopet v mojem slušnem spektru. Zagotavljam vam, da boste z WIDEX MOMENT od sedaj vedno prisotni 100%.

Pa naj omenim še eno prednost slušnega aparata WIDEX MOMENT. Velikost. Tako priročno majhen, govorim o verziji slušnega aparata za ušesom, da resnično pozabite nanj.

Toplo priporočam. Stestirajte ga!

Jani.

WIDEX MOMENT™